but4
but3
but2
but1
foto
Technische Diensten Centrum

In de landbouw, grond-, weg- en waterbouw en industrie is tijd kostbaar. Het uitvallen van een machine kan voor erg grote problemen zorgen. Bij het TDC van Vos BV begrijpen we dat.

Het is van groot belang dat onze klanten altijd kunnen rekenen op betrouwbaar materieel. Daarom investeert Vos BV in een geavanceerde technische dienst met vakkundig personeel om het materieel continu in perfecte staat te houden en zo uitval van machines zo veel mogelijk te voorkomen.
Om constant preventief en correctief onderhoud te kunnen plegen, beschikt de technische dienst over een geavanceerde werkplaats, die is uitgerust met alle moderne technieken. Met deze faciliteiten functioneert de technische dienst volledig zelfstandig en behoeft ze bijna geen externe ondersteuning. Bij storing op locatie beschikt Vos BV tevens over een mobiele technische dienst met een goed uitgeruste servicebus.
Al sinds 2002 bieden we bovendien technische service en ondersteuning in de regio, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Om reparaties en onderhoudswerkzaamheden efficiënt te laten verlopen, beschikt Vos BV over een ruime voorraad onderdelen. Naast de machines worden ook de hulpstukken in eigen beheer onderhouden en gerepareerd.

ga creatief ©